Tuesday, March 17, 2020

Κορωναϊός: Ηλίθιο να μένουν στο Σπίτι τους οι Άνθρωποι, όταν τους ετοιμάζουν Δεύτερο, Χειρότερο Χτύπημα



Οι περιπολίες στους δρόμους είναι ένα άχρηστο κι αχρείαστο μέτρο που δεν σώζει κανένα. Οι γιατροί είναι υπό απόλυτο κρατικό έλεγχο και απειλείται η ζωή τους αν δεν ευθυγραμμίσουν τις δήθεν συμβολές τους με τις μυστικές κρατικές διαταγές που τους διοχετεύονται αναφορικά με το πως στραβώνουν τον κόσμο.

Η απομόνωση είναι σαφέστατα μια σοβαρή εγγύηση εναντίον του παρασκευάσματος βιολογικού πολέμου που κοροϊδευτικά αποκαλούν κορωναϊό. Δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ιός ο κορωναϊός δεδεομένου είναι αποδεκτό από όλους ότι άνθρωποι που δεν είναι καν φορείς του παρασκευάσματος αυτού μπορούν να το μεταδίδουν.

Αλλά απομόνωση δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρχει στις πόλεις. Απομόνωση υπάρχει στα χωριά, όπου ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να αγοράσει στο σούπερ μάρκετ τις ντομάτες, τις πατάτες και τα πορτοκάλια του γιατί αυτά του τα προσφέρουν το χωράφι του, ο κήπος του, και η ετήσια απασχόλησή του με αυτά.

Οι αχρείαστες όμως κινήσεις, οι δικτατορικοί εξαναγκασμοί και ο πανικός των κυβερνητικών εξαγγελιών (ο Τραμπ μόλις ανήγγειλε επιταγή 1000 δολλαρίων για κάθε Αμερικανό – λες και το επόμενο σύννεφο θα βρέχει κατοσταδόλλαρα!) δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι άλλο, είναι χειρότερο από το καθαυτό ιατρικό πρόβλημα του κορωναϊού και είναι επίσης χειρότερο από την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που θα πέσει σαν κεραυνός από την στάση εργασιών και μετακινήσεων η οποία σταδιακά επιβάλλεται παγκόσμια – ακόμη και σε χώρες που δεν έχουν αξιοσημείωτο αριθμό κρουσμάτων.

Τι είναι το άλλο, το χειρότερο, πρόβλημα;

Το πρόβλημα αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα, το οποίο έρχεται και για το οποίο (ή μάλλον για την προετοιμασία της έλευσης του οποίου) χρησιμοποιήθηκε και διεκπεραιώθηκε ο κορωναϊός. Τι ακριβώς θα είναι αυτό το δεύτερο χτύπημα μπορούν όλοι να καταλάβουν αν λάβουν όλα τα δεδομένα υπόψει τους. Το θέμα έθιξα σε μια συζήτηση σε ένα πατριωτικό μπλογκ από όπου και μεταφέρω την ανταλλαγή γνωμών και πληροφοριών. Στο θέμα θα επανέλθω σύντομα.

Η συζήτηση έγινε εδώ:
Μια ειλικρινής ανακοίνωση.. (βίντεο)
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html#comment-form

orientalgreeks 17 Μαρτίου, 2020
Ο μόνος μαλάκας είναι αυτός που ανέβασε το κυρα-κατινίστικο βίντεο! Είναι ένα οικτρό ζωντόβολο κι ένας άθλιος δούλος των Σατανιστών που με τις δήθεν απαγορεύσεις τάχα για τον κοροναϊό φέρνουν τον Αντίχριστο. Όσοι συνιστούν να μην κυκλοφορούν οι άνθρωποι στους δρόμους είναι εχθροί της Ανθρωπότητας.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 17 Μαρτίου, 2020
Μαλάκας λοιπόν θεωρούμαι κι εγώ, κατ' επέκταση με τον δημιουργό του βίντεο. Εξήγησα όμως κάποια πράγματα στον φίλο μου PUNISHER πιο κάτω. Το μόνο σύνθημα του βίντεο το οποίο εγκρίνω είναι το "Κρατήσου για λίγο". Κι αυτό, γιατί θεώρησα πραγματικά μαλακία τους να συγκεντρωθούν στριμωγμένοι εκατοντάδες κόσμος σε μαζική κηδεία στην Ιταλία, καθώς και 21.000 χιλιάδες παιδιά σε μια συναυλία στην Αγγλία. Δεν πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες την ίδια μαλακία. Γι αυτό εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα στην Β.Ιταλία, όταν ξαμολυόντουσαν για τα εσπρεσάκια καφέ κατά εκατοντάδες, στις σκεπαστές πλατείες του Τορίνο, Μιλάνο κλπ.

orientalgreeks 17 Μαρτίου, 2020
Όχι! Δεν θεωρείσαι μαλάκας. Μάλλον ανυποψίαστος για το ότι ο κορωναϊός είναι το cover story ή το smokescreen. Έρχεται δεύτερο 'χτύπημα'. Όταν σταματήσουν όλες οι πτήσεις, τότε η ανθρωπότητα θα βρεθεί στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν από 120 χρόνια σχεδόν: ούτε ένα αεροπλάνο στον ουρανό.

Ο κορωναϊός δεν είναι ιός. Είναι μια οντότητα βιολογικού πολέμου. Ένα παρασκεύασμα. Μην πιστεύετε τις κυβερνήσεις. Εκτελούν εντολές. Και κυβερνήσεις χωρών με μηδενικά σχεδόν κρούσματα δέχονται αυτές τις μέρες τρομερές πιέσεις από πρέσβεις μεγάλων χωρών να σταματήσουν τις πτήσεις των εθνικών αερομεταφορέων τους - ακόμη και τις πτήσεις εσωτερικού.

Δεν είναι γνωστό παρά μόνον στους Ιησουΐτες παρασκευαστές του ιού ποιους κτυπάει και ποιους σκοτώνει. Μεταδίδεται από άτομα που δεν τον έχουν καν. Το "καθήστε σπίτι" είναι ο Θάνατος της Ανθρωπότητας. Και ακόμη χειρότερο είναι το "κρατήσου για λίγο" γιατί αυτό το "λίγο" θέλουν οι κινούντες τα νήματα για να καταφέρουν το από καιρού προετοιμασμένο δεύτερο χτύπημα.
Καλησπέρα από Ναϊρόμπι,
Νίκος

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 17 Μαρτίου, 2020
Κε Νίκο,
παρέπεμψα στην συζήτησή μας μέσω της σημερινής ανάρτησης ("ΠΡΟΣΟΧΗ
SOS!!!..."). Αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να μάς πείτε δυο πράγματα για το "δεύτερο χτύπημα".

orientalgreeks 17 Μαρτίου, 2020
Φίλε μου και αδερφέ μου, καταλαβαίνεις ότι, όταν διοικείς τρεις εταιρείες με λίγες εκατοντάδες υπαλλήλους και χιλιάδες εργάτες κι έχεις να δίνεις αναφορά σε μεγαλομετόχους και άλλους συνεταίρους που είναι μακριά, αυτές οι παρούσες περιστάσεις σε κάνουν να μην κοιμάσαι. Αλλά όπως βλέπεις καταφέρνω ακόμη να σε παρακολουθώ γιατί είσαι από τους ελάχιστους αληθινούς στην Ελλάδα.

Δεν παρακολουθώ ποικίλους ψεύτικους διότι εκεί και δύο σάιτς να κυττάξεις και 200 σάιτς να δεις είναι εν και ταυτόν εφόσον αλληλο-επαναλαμβάνονται.

Πρόσεξε την δεύτερη ενότητα στο κείμενό μου, αυτό που ανέβασα στις 12/3 (με ημερομηνία 9/3). Το μπλογκ απενεργοποιήθηκε για μερικές ημέρες και επαν-ενεργοποιήθηκε προ μερικών ωρών. Αιτία; Όχι καταγγελίες άλλων για ό,τι βάζει ανθρώπου νους, αλλά αυτόματη παραγωγή spams.

Να το κείμενο:
Κορωναϊός: Καταστροφικός για Μασώνους και Σιωνιστές, αλλά Ευεργετικός για τον Μέσο Άνθρωπο
https://orientalgreeks.wordpress.com/2020/03/09/κορωναϊός-καταστροφικός-για-μασώνου

Επαναλαμβάνω, η δεύτερη ενότητα έχει περισσότερη σημασία για το τι με ρωτάς.

Λίγοι κατανοούν ότι
1- το παγκόσμιο κατεστημένο δεν είναι ενωμένο (γιατί τότε δεν θα είχαμε πολέμους, συγκρούσεις, κλπ) αλλά διαιρεμένο σε μυστικές εταιρείες, δηλαδή ιερατεία, που διεξάγουν πόλεμο ζωής και θανάτου το ένα ενάντια στο άλλο. Είναι μάλιστα όλα τους διασπασμένα γιατί, αν τα αποκαλέσω Ιησουΐτες, Μασώνους και Σιωνιστές, θα αφήσω την εντύπωση ότι είναι τρία, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάπως περισσότερα.

2- τα αλληλοσπαρασσόμενα αυτά ιερατεία έχουν ένα παρελθόν χιλιετιών και ανάγονται στην Αρχαία Μεσοποταμία και Αίγυπτο όπου άρχισαν να αλληλοσυγκρούονται πριν μεταφέρουν τις συγκρούσεις τους αλλού, και τελικά παντού.

3- όλα αυτά έχουν μια κατάληξη που λέγεται Πλήρωμα του Χρόνου γιατί εκεί το καθένα προετοιμάζει τον ψευδόχριστό του για Μεσσία. Αλλά αν το ισχυρώτερο, το οποίο εμφανώς είναι οι Ιησουΐτες (που υπό διαφορετικά ονόματα ανάγονται μέσω Βενεδικτίνων και Ωριγενιστών στο αρχαίο πολυθεϊστικό μεμφιτικό ιερατείο του Φθα / Πταχ), θελήσει να κάνει μια κίνηση 'ρουά ματ', τότε στα άλλα θα δεις πανικό. Κι αν δεν μπορείς να τα επισκεφθείς στις στοές, συναγωγές και κουρίες τους, θα βρεις τον πανικό στα μούτρα των οργάνων τους. Το Ισραήλ είναι πανικόβλητο, ο Τραμπ είναι πανικόβλητος, και οι πιο πιστοί δούλοι των Ιησουϊτών (όπως ο πατέρας Μπους και ο φίλος του τότε Έλληνας πρωθυπουργός το 1990) είναι αυτοί που εφαρμόζουν τα πιο περιοριστικά μέτρα. Ή εκείνοι (από τα μικρότερα ιερατεία) που συνθηκολογούν προς τους Ιησουΐτες.

Γιατί η Αγγλία δεν υιοθετεί τόσο απαγορευτικά μέτρα; Γιατί είναι καίριος αντίπαλος του ιησουϊτο-κρατούμενου Βατικανού και η μασωνική στοά του πρίγκηπα Φίλιππου καταφέρνει ακόμη να εξουσιάζει (παρά τόσους Ιησουΐτες Άγγλους πρωθυπουργούς όπως ο Τόνι Μπλαιρ και Τερίζα Μέι).

Χμ! Τι σύμπτωση! Νίκησε στις εκλογές αλλά χάνει την πρωθυπουργία! 'Αχου! Τον φάγαν τον Νετανιάχου! Αχαχαχά. Υπήρχαν και μερικοί που τον θεωρούσαν πανίσχυρο! Σε ένα χαμηλό πολιτικό επίπεδο, ναι! Ήταν. Αλλά σε επίπεδο παγκόσμιας εξουσίας ήταν ένα φτερό στον άνεμο.

4- Υπάρχει κάτι το κρίσιμο: και αυτό δεν είναι ούτε το ιατρικό επίπεδο (κι άλλοτε πέθαναν πολλοί), ούτε το οικονομικό επίπεδο (όπου ακούτε 'παροχές', διαβάζετε 'χρεωκοπία' και τέλος). Το κρίσιμο είναι η σταδιακή απομόνωση κρατών (του ενός από το άλλο) και η παύση λειτουργίας αερομεταφορέων.

Πιέσεις απίστευτες και αλλοιώς αδικαιολόγητες ασκούνται σε κυβερνήσεις χωρών (έχω προσωπική γνώση των πραγμάτων) να σταματήσουν τις αεροπορικές πτήσεις και να κλείσουν τα σύνορά τους. Τι ενοχλεί τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Αγγλίας και Γαλλίας μια πτήση Ναϊρόμπι – Νταρεσαλάαμ;

5- Το να χρησιμοποιηθεί μια πανδημία για ανατροπή ενός κατεστημένου είναι κάτι το πολύ γνωστό στην Ιστορία: αυτό ήταν η λεγόμενη Επανάσταση του Κίτρινου Τουρμπανιού στην Κίνα των Χαν πριν από 1800. Αυτό επιχειρείται με
α. καταγγελίες για κρατική ανικανότητα στη διαχείριση της κρίσης (πανδημίας)
β. εμφάνιση μιας μυστικιστικής οργάνωσης που υπό ένα 'φωτισμένο' αρχηγό κι ένα 'θεόσταλτο' βιβλίο θεραπεύει την πανδημία
γ. χρήση των θεραπευμένων και των νέων πιστών στην ανατροπή της κρατικής εξουσίας

Άλλαξε το 'κρατική εξουσία' με το 'παγκόσμια εξουσία' στο παραπάνω σημείο και είσαι κοντά στο νόημα.

Και μεταξύ των Ταοϊστών του Κίτρινου Τουρμπανιού και των τότε Ωριγενιστών η απόσταση ήταν ελάχιστη – χάρη στους Δρόμους του Μεταξιού. Άλλωστε, αν διαβάσεις την επίσημη Ιστορία των Ιησουϊτών, μετά τον επιτυχή περίπλου της Αφρικής (Βάσκο ντα Γκάμα) οι Ιησουΐτες στράφηκαν βασικά στους Χριστιανούς του Μαλαμπάρ (Δυτική Ινδία), στην Κίνα και στην Ιαπωνία.

Μιλούσαμε για 'αντικατάσταση εθνών'. Άλλο σχέδιο εκείνο. Αυτό εδώ θα καταλήξει σε 'αντικατάσταση εξουσιών και ελίτ'. Γι' αυτό και πολλοί διάσημοι, πολιτικοί και μη, βγαίνουν από την μέση.

Τώρα ποιο θα είναι το δεύτερο χτύπημα είναι εύκολο κανείς να υποθέσει.

Άλλωστε είμαστε παραμονές της πραγματικής, ιστορικής Πρωτοχρονιάς για όλους τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς με ηλιακό ημερολόγιο – που είναι η εαρινή ισημερία (τα ηλιοστάσια είναι ιερά για τους Μασώνους, και οι ισημερίες για τους Ιησουΐτες), 21η Μαρτίου.  

Είμαστε και σχεδόν στις παραμονές του Καθολικού Πάσχα, ενώ παράλληλα οι εκκλησίες κλείνουν για να μην ενοχλούνται οι δαίμονες ούτε στο παραμικρό.

Όταν λοιπόν όλα τα αεροπλάνα καρφωθούν στο έδαφος, ο ουρανός θα είναι μια μεγάλη ιθόνη όπου θα μπορείς να δεις ό,τι ετοιμάζεται. Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα και γι' αυτό η πίεση για απομόνωση ανάμεσα σε όλα τα κράτη είναι τόσο μεγάλη. Φαντάζεσαι ένα θέαμα στον ουρανό, ορατό σε όλα τα σημεία της Γης, να διακόπτεται από αεροπλάνα που αμέριμνα πετάνε από την Νέα Ρώμη στην Ρώμη και αλλού;

Τώρα το τι θα δεις στην οθόνη (δηλαδή τον από καιρό προετοιμασμένο 'ουρανό' / οι ψεκασμοί ήταν 'για το καλό μας'!) είναι κάτι που πολλοί έχουν καταγγείλει και μάλιστα ερευνητές που εργάζονταν σε κορυφαίες καθηγητικές θέσεις ή ως ερευνητές στην ιησουϊτική ΝΑΣΑ:

Μια ψευδή επιδρομή εξωγηίνων που δεν θα είναι 'εξωγήινοι' αλλά υλοποιημένοι δαίμονες με μορφές που ατελείωτες ψευτο-ταινίες και ογκωδέστατη λογοτεχνία έβαλαν στο υποσυνείδητο πολλών ανθρώπων εδώ και σχεδόν ένα αιώνα – ενώ ποτέ πιο πριν στην Παγκόσμια Ιστορία δεν είχε υπάρξει αναφορά σε εξωγήινους. Θα μπορούν άνθρωποι να τους ακουμπήσουν και να πιστέψουν την αφή τους. Τότε, θα καταλάβουν πολλοί γιατί ο Μασώνος Βενέδικτος ΙΣΤ' αποκαθηλώθηκε ουσιαστικά κι έκτοτε φυλακίστηκε από τον Ιησουΐτη Φραγκίσκο. Ο Πάπας θα προσπαθήσει να σώσει την Ανθρωπότητα κλείνοντας μια 'ειρήνη' με τους εξωγήινους, δηλαδή παραδίδοντας όλους τους ανθρώπους στις δαιμονικές ιεραρχίες των τάχα εξωγηίνων.

Μια άλλη πιθανότητα είναι η ίδια η εμφάνιση του ιησουϊτικού Αντίχριστου που θα παρουσιαστεί ως ο Ιησούς Χριστός στην Δευτέρα Παρουσία σε μια απόπειρα 'ρουά ματ' εναντίον των προετοιμαζομένων μασωνικών και σιωνιστικών ψευδοχρίστων.

Εννοείται και στις δύο περιπτώσεις θα προσφέρεται ίαση των ασθενειών κάτι που θα δέσει την Ανθρωπότητα χειροπόδαρα, αλλάζοντας τα πάντα. Τότε, πλέον, η ελευθερία θα είναι μια ανάμνηση για όσους δεν ζουν πέρα από μακρινά χωριά. 




No comments:

Post a Comment